2017-10-07

Meie 9 eesmärki ja põhimõtet

Meie 9 eesmärki ja põhimõtet

  1. Me võtame oma otsustes aluseks inimeste heaolu. Me märkame meie kõrval olevat inimest ja teeme kõik selleks, et inimesed hätta ei jääks. Inimlikkust ja teistega arvestamist kõigisse otsustesse ja tegudesse!
    *
  2. Me vaatame uut ühendatud valda kui tervikut. Me kandideerime, et olla kindlad, et ühinemiskomisjonide töö kannab vilja ja ühinemisleping saab reaalsuseks. Keskendume "seest suurele" vallale, toimivatele lahendustele.
    *
  3. Me teame, et meil on aktiivsed külavanemad ja teotahtelised külad. Igas külas ei pea rõhk olema samadel asjadel. Raha on alati vähe. Kohalikud teavad kõige paremini, mis on neile oluline. Me haarame külavanemaid tänasest enam kaasa otsustamisse ja infovahetusse. Me toetame külade algatust ja ühistegemist.
    *
  4. Me usaldame MTÜ-sid ja laseme neil võimalikult palju ise otsustada.
    *
  5. Me toetame ettevõtlust, st teeme endast oleneva, et omavalitsus oleks ettevõtjale toeks ja toimingud oleks võimalikult bürokraatiavabad. 
    *
  6. Me teame, et neil, kes ise õlga alla ei pane, pole mõtet teisi süüdistada või õpetada. 
    *
  7. Me keskendume olulisele. Parem teeme, kui ainult räägime tegudest. Me leiame viisid, kuidas plaanid teoks teha. Me ei karda vigu teha. Me julgeme küsida abi ja nõu endast targematelt.
    *
  8. Me arvame, et "igaks juhuks" pole vaja midagi lammutada. Toetame järjepidevust ning sammhaaval asjade muutmist.
    *
  9. Ainult need väärtused on väärtused, mida tegelikus elus järgitakse.
                       
Täna otsustad Sina! Tule valima!